STEUN STICHTING IEDERÉÉN

Stichting Iedereen is een non-profit organisatie en kan niet voortbestaan zonder hulp van financiële partners. Gelukkig ontvangen wij financiële steun van diverse subsidiegevers, fondsen en bedrijven die ons willen helpen onze droom waar te maken. 

Zonder uw (financiele) steun kunnen wij dit project niet van de grond krijgen. De stichting bestaat volledig uit vrijwilligers die hun affiniteit hebben met mensen met een verstandelijke beperking en hun integratie in onze Oosterhoutse maatschappij.

Als u de stichting, ons project, maar vooral al die mensen met een beperking in ons mooie Oosterhout een warm hart toedraagt, bent u op deze pagina op de juiste plaats.

Steunen kan financieel, maar ook door vrijwilligerswerk!

Wilt u ons steunen? Vul dan het bijbehorende contactformulier in.

FONDSEN/SPONSOREN/PARTNERS

Zoals eerder beschreven werd ons project Down in Town mede mogelijk gemaakt door de financiele steun van fondsen, subsidiegevers en bedrijven. Hieronder vindt u de namen van de belanghebbende partijen bij het ontwikkelen van het project Down in Town 

FONDSEN/SUBSIDIES:

Gemeente Oosterhout, Rabobank Versnellingsfonds, ING “Help Nederland Vooruit”.

SPONSOREN:

Janus Vaten (Down in Town)

China Acces (Iedereen doet mee) (http://china-access.nl)

Hair on the Floor (Iedereen doet mee) (http://haironthefloor.nl)

Brownies and Downies Oosterhout (Iedereen doet mee) (https://www.browniesanddownies.nl/oosterhout)

Hotel Café ’t Zonneke (Iedereen doet mee) (http://www.hotelcafezonneke.nl/)

Loonen Brillenmakers (Iedereen doet mee) (http://loonenbrillenmakers.nl/)

Thomashuis Oosterhout (Iedereen doet mee) (https://www.thomashuis.nl/oosterhout)

PARTNERS:

Mevrouw Fluitekruidje Fotografeert (http://www.fluitekruidje.nl/)

Brownies and Downies (http://www.browniesanddownies.nl/)

PubliPush (http://publipush.nl/)

Julie Nijkamp (https://www.facebook.com/julienijkampfotografie/)

Stichting Parkfeest Oosterhout (https://www.parkfeest.nl/)

Contactformulier

DONATEURS

U kunt ons financieel steunen. Door te sponsoren, u krijgt dan een vermelding op 1 van de levensgrote borden van de expositie. Uw naam wordt genoemd op de website en op Facebook en bij overig PR materiaal. Voor sponsoring kunt u dit formulier invullen.

Naast sponsoring is uiteraard een donatie aan onze stichting ook een mogelijkheid. Wij kunnen elke bijdrage goed gebruiken om het project zo helder en duidelijk mogelijk te maken. Wilt u een bedrag doneren aan de stichting? Dan vult u dit formulier in.

Het staat u uiteraard vrij ook zonder uw persoonlijke gegevens een bedrag over te maken. In dat geval kunt u het volgende rekeningnummer gebruiken:

NL89RABO 0311 0990 84

tnv stichting Ieder-Één

VRIJWILLIGERS

Vele handen maken licht werk. Dit is een gezegde, en een waarheid. Zowel in de voorbereidende fase als in de uitvoerende periode kunnen wij uw hulp gebruiken. Door bijvoorbeeld te helpen bij workshops, u aan te sluiten bij de voorbereidende commissies en nog veel meer.

Lijkt het u wel wat om in natura uw steentje bij te dragen aan dit mooie lokale goede doel? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met u op.